Politica de retur

POLITICA DE RETUR ȘI DE SCHIMB

Dacă comandați un produs standard (produsul care este în imagini), fără modificări și personalizări, aveți la dispoziție 15 zile pentru a-l returna cu rambursare integrală. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați la contact@reverieatelier.ro și, după ce primiți răspunsul nostru, să trimiteți produsul în ambalajul original. Trebuie să fie fără urme de utilizare, în stare perfectă, cu etichetele sale și în ambalajul original. Va rugam sa il trimiteti printr-o firma de curierat si fara sa lipiti etchete de transport pe cutia originala. Dupa ce confirmam primirea produsului si starea acestuia, vom returna banii in maxim 10 zile.

Verificam calitatea produselor înainte de a fi trimise clienților. În cazul improbabil în care nu observam si trimitem cu un defect/ eroare, aveți dreptul la o reparație sau înlocuire gratuită. Dacă se constată o eroare majoră, veți avea dreptul la o rambursare completă.

Dacă observati un defect la primirea articolului/articolelor sau nu corespund cu ce ati comandat, atunci trebuie să notificați Reverie Atelier în termen de 3 zile și să returnați articolul în termen de 5 zile, dupa primirea raspunsului nostru.

Pentru a ne sesiza orice problemă, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu numărul de comandă, numele, descrierea detaliată a defecțiunii și fotografii la contact@reverieatelier.ro.

Dacă trebuie să returnați articole, vă rugăm să trimiteți un e-mail la contact@reverieatelier.ro și vă vom oferi instrucțiuni suplimentare despre unde să returnați bunurile.

Newsletter

WANT MORE?

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER PENTRU NOUTATI, OFERTE SI SFATURI

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate