Intrebari frecvente

Care este intervalul de preț în care se situeaza rochiile de mireasă Reverie?

Modele din colecțiile noastre de rochii de mireasa au prețuri cuprinse între 6000 lei si 9500 lei. Sunt disponibile prețurile standard, de catalog, dar prețul final depinde de cum iți personalizezi viitoarea rochie.

Pot fi personalizate rochiile de mireasă, pot înlocui unul sau mai multe elemente?

Da, toate rochiile de mireasă se fac pe comanda personalizată și se adaptează stilului, personalității și corpului tău. Mai mult, în Showroom avem disponibile pentru probă piese separate, top-uri și fuste, pentru a-ti face o idee mai clara de cum vrei sa arate rochia ta finala.

Pentru probă este nevoie de programare?

Da, visita se face pe bază de programare. Acest lucru iti ofera garanția că toata atenția personalului va fi asupra ta, ca viitoare mireasă și asupra nevoilor tale.

Pot veni însotita să probez rochii de mireasă?

Sigur ca da! Recomandăm însă să nu iei cu tine mai mult de 2-3 persoane, deoarece alegerea rochiei de mireasă este un moment foarte personal și prea multe păreri te pot deruta.

Cat timp durează proba?

Timpul alocat probei de rochii de mireasă este de 40 minute. Recomandăm sa îți faci o listă înainte cu ce ti-ar plăcea să probezi, iar consultantul nostru îți va recomanda și alte modele dacă va fi cazul, în funcție de preferințele tale.

Se percepe taxă de probă?

Nu, atat proba, cât și consilierea din cadrul acesteia sunt gratuite.

În cazul în care ma decid să comand o rochie Reverie, care sunt urmatorii pași?

Pentru a da comanda fermă, se semnează un contract si se achită un avans de 50%, în baza facturii inițiale. Diferența se achită la ridicarea rochiei.

Cu cât timp înainte trebuie să comand rochia de mireasă?

Recomandarea noastra este sa vii cu minim 4-5 luni înainte de eveniment , pentru a evita situația în care sa nu iți mai putem lua comanda sau să îți percepem taxă de urgență.

Cum ar trebui să procedez dacă vreau să mai slabesc / urmează să nasc / sunt însărcinată/ mi se mai modifică corpul în următoarele luni?

Indiferent de situație, recomandăm să vii, pe cât posibil, cât mai din timp pentru a vedea și proba rochiile noastre, pentru a lua o decizie și a da comanda fermă. Ulterior, putem amâna luarea măsurilor și începerea lucrului efectiv la rochia ta cât de mult putem, cu 1-2 luni înainte, pentru ca aceasta să îți vină perfect.

Pot proba / comanda în timpul probei de rochii de mireasa și alte accesorii pentru a-mi completa ținuta?

Sigur, avem și pantofi de mireasă, voaluri, mănuși, rochii pentru cununia civila.

La câte probe va trebui sa vin ca să imi realizați rochia? Când voi avea prima proba?

În general, o probă este suficientă pentru a ajusta rochia și aceasta are loc de obicei cu aproximativ 6-8 saptamani înainte de nuntă. În cazul în care vom avea nevoie de mai multe probe, îți vom comunica și le vom stabili de comun acord. Înainte de a lua rochia vei avea o probă finală și dacă mai sunt mici ajustări de facut, le vom face în aceeasi zi sau în cateva zile.

Ce trebuie să aduc la probă?

Pentru ajustarea lungimii, trebuie să vii cu pantofii pe care urmează să îi porți în ziua nunții sau cu alții care au aceeași înălțime.

Newsletter

WANT MORE?

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER PENTRU NOUTATI, OFERTE SI SFATURI

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate