About

Our Story.

REVERIE este despre visare, despre momente care îți taie răsuflarea, despre călătoria căutării rochiei perfecte, despre entuziasmul de a o găsi, despre tine visându-te mireasă și strălucind datorita fericirii de pe chipul tău.

Misiunea noastră

Dorim să oferim viitoarelor mirese rochii diferite, cu un design unic, țesături fine, sfaturi complete și sprijin amabil. Credem în rochia care te completează și te pune în valoare, autentică, naturală, frumoasă, radiantă de fericire și iubire.

Valorile noastre

REVERIE este despre eleganță prin naturalețe, feminitate, detalii prețioase, meticuloase, calitate prin țesături, execuție și servicii.

Materiale folosite

Rochiile create in atelierul nostru sunt confecționate din cele mai fine materiale, mătase naturala, dantelă Chantilly Sophie Halette, broderie manuală cu pietre Swarovski, margele, cristale, flori de matase modelate manual.

Salutare,

Sunt designerul și fondatorul Reverie Atelier, am studiat design vestimentar la School of Art and Style și îmi trăiesc propriul vis, acela de a crea rochii de mireasă, urmând stilul și valorile mele.

Camelia

Avem un concept unic, acela de a crea pentru Showroom piese separate ce pot fi probate și mixate, astfel încât viitoarea ta rochie să aibă o notă unică și să fie adaptată stilului și corpului tău. Mai mult, sunt concepute astfel încât să poți amesteca piese din diferite colecții, rezultând atât de multe opțiuni. Fă o programare și incepe o călătoria frumoasă. Vă promitem o REVERIE.

Bucuresti, Sector 5, Str. Doctor Nicolae Turnescu nr 12, Corp B, parter

Phone: +04 0750 491 548
Email: contact@reverieatelier.ro

Newsletter

WANT MORE?

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER PENTRU NOUTATI, OFERTE SI SFATURI

Prin abonarea la newsletter esti de acord cu politica noastra de confidentialitate